Reviews from Sushi Supa Drachten

Recent reviews

5.0
TCaique
5 December 2023
Evelien
30 November 2023

Altijd goed en altijd aardige mensen

Lisa
28 November 2023

Super lieve mensen en heerlijke sushi!

Veenstra
23 November 2023

Dikke prima

TCaique
20 November 2023
Mike
20 November 2023

Sushi was heerlijk, was ook netjes op tijd bezorgd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert-Ariën den Hartogh
18 November 2023

Heerlijk vers! Echt super lekker eten👌

Sjouke
16 November 2023

Netjes, schoon en lekker

Mariëtte de Vos
13 November 2023

Levering zou zijn 19.15 uur, maar een half uur eerder stonden ze al op de stoep. En niet de eerste keer dat ZA nu op tijd zijn. En van de weinige bezorgservices die eerder is dan aangegeven. Kwaliteit is supervers. Ik bestel weer eens.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
10 November 2023

Smaak en combinaties erg lekker en We waren zeer te spreken over de kwaliteit!, alles was vers en lekker. En het was snel klaar.

Esther Postma
9 November 2023

Eten was heerlijk, een poke bowl en sushi. Bezorging zou een uur duren maar ze stonden 20 minuten na bestellen al voor de deur. Top!

Nina
7 November 2023

Verse bereiding, smaakt altijd goed en wordt snel bezorgd. Bezorger is ook altijd vriendelijk. Kortom, top service!

TCaique
4 November 2023

2 uur gewacht op het eten en alleen maar een gratis blikje Cola bij mijn bestelling. Erg mager als je zo lang moet wachten. Ben ik niet gewend. Eten was verder prima.

Karin
4 November 2023
Iris Meijer
29 October 2023

Echt super snelle bezorging, was er binnen 17 minuutjes. Lekker eten voor niet veel geld!

Corrie
29 October 2023

Altijd TOP

Rosanne
27 October 2023

Heerlijk!

Ellen
26 October 2023

Super kwaliteit!!! Lekkerste sushi die kan vinden in de regio! Eet alleen sushi hier

bea de vries
23 October 2023
Mark
13 October 2023
TCaique
13 October 2023
A. De Vries
12 October 2023

Top service

Sylvia Reinders-Sannes
11 October 2023

Super, zo moet sushi zijn

VdB
11 October 2023

Vlotte bezorging , super lekker !

Miek
10 October 2023

Goede kwaliteit en zeer vlotte bezorging!

Marieke
2 October 2023

Heerlijke pokebowl gegeten. Verse ingrediënten. Goede combinatie. Voor herhaling vatbaar.

Menno Graansma
24 September 2023

Echt super lekker eten . Een echte aanrader.

Ellis
19 September 2023
Neusbeertje
16 September 2023

Voor de eerste keer Sushi gehaald. Is prima bevallen.

L
11 September 2023

Ontzettend goeie sushi😍

Sushi fan 🍣
10 September 2023

Zaterdagavond 9 september : om 18.45 en om 19.15 zaten we al te smullen van de shasimi en de sushi box. Weer lekker vers en smaakvol.

Anita Bolhuis
9 September 2023

Hele fijne sushi, in lange tijd niet zo lekker gehad! Wij komen zeker vaker

Erik
9 September 2023

Kwaliteit altijd erg goed en vaak sneller bezorgd dan aangegeven

Jacobs
3 September 2023

De allerbeste sushi! Zeer klantvriendelijk!

hannah
2 September 2023
Heemels
28 August 2023

Als je hier je sushi besteld, is een oordeel gunstig gesteld!

Postmus
28 August 2023
Durk Hoekstra
19 August 2023

Heerlijke sushi gehaald en niet de duurste

Anoniem
16 August 2023

Super lekkere sushi, heel vriendelijke mensen

Haanstra
13 August 2023

Altijd goedemorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther Wijbenga
12 August 2023

De mail vertelde dat de bestelling er zou zijn 50 min na de plaatsing van mijn bestelling, binnen 7 minuten kreeg ik dat ze onderweg waren. En +/- 20 minuten stonden ze voor mijn deur! En dat aan de andere kant van dr88! Super en de kwaliteit van het eten was warm en goed!

Kingma
11 August 2023

Lekker eten en keurig op afgesproken tijd bezorgd!

L.
9 August 2023

Prima

Diana
7 August 2023

Zo blij met deze heerlijke sushi! Een aanwinst in Drachten. Erg vriendelijke eigenaren en medewerkers!

Chiel Peters
6 August 2023
Tjibbe van der Veen
6 August 2023

Inmiddels vertrouwd adres voor heerlijke sushi in Drachten!

Diem
4 August 2023

Wij bestellen hier vaker en altijd zeer tevreden.

henkie
31 July 2023

alleen maar lof voor deze shushi restaurant. de beste van heeel drachten

Tjibbe van der Veen
31 July 2023

Heerlijke super Sushi in Drachten!

Mieke
31 July 2023

Heerlijke sushi

Canne Rozenberg
25 July 2023

Prima prijs kwaliteit

Janke de Jong
24 July 2023

Superlekker en met zorg klaargemaakt

De Jong
23 July 2023

Er was niets op aan te merken

Jantsje
23 July 2023

Er zat stukje plastic in mijn sushi voor de rest lekker zoals altijd

Jay
23 July 2023

Party box besteld voor hele gezin + paar extra losse sushi’s zoals de crispy tuna en sake tobiko besteld. Lekker vers en heerlijk gegeten! De crispy tuna is echt mijn favo. Volgende keer ga ik die zeker weer bestellen. De bezorgster was vriendelijk.

W.Sissingh
19 July 2023
hannah
16 July 2023
Lies Bosma
15 July 2023

Eerste keer hier besteld..poké bowl was super! Meer dan genoeg, vers en erg lekker. Bezorging ook prima. Voor herhaling vatbaar.

Duy Nguyen
14 July 2023

Altijd lekker vers

E.Tromp
10 July 2023

Echt goede Sushi!

TCaique
9 July 2023
Marianne Meier de Vries
8 July 2023
Sushi 🍣 fan
6 July 2023

Weer heerlijke sushi, verse sashimi is vaste prik, een warme sushi rol erbij (ook lekker) en een gecombineerde sushi schotel. Weer heerlijk 😋! Ga zo door 'buurtjes'!

Judith
3 July 2023
Cecilia
2 July 2023

Lekker, voldoende en eerder dan verwacht bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
30 June 2023

Wat een heerlijke sushi, onwijs aardige bezorger en super snel

Kyra
26 June 2023

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Lekkere sushi.

Johnny skaffani
26 June 2023

Ontzettend vers, warm wat warm moet zijn, bezorging binnen 30 min. Hopelijk kan deze kwaliteit gewaarborgd blijven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nina
22 June 2023

Lekker verse ingrediënten en snel bezorgd

Marianne
22 June 2023
Ria
22 June 2023

Sushi was prima! Aangegeven dat ik geen gember wilde, werd toch bezorgd. Dat is jammer in het kader van verspilling

Mirjam
19 June 2023

Super lekkere sushi !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alie
18 June 2023

Fantastisch! Dank jullie wel! Surimi gewisseld voor allemaal lekkers ♡

Yvonne Middel
17 June 2023

Heerlijk met z'n 4en van gegeten. Tasjes vol met van alles, heerlijk buiten opgegeten. Gaan snel weer opnieuw bestellen.

Corrie
17 June 2023

Altijd top!

Veenstra
15 June 2023

Genoten van heerlijke verse sushi! De bezorger is ook altijd vriendelijk, deze mensen hebben duidelijk passie voor hun werk :D

Regiene
11 June 2023

De lekkerste sushi!! Heel lekker gegeten

Marieke
10 June 2023

Vlotte bezorging, heerlijke sushi

TCaique
10 June 2023

Wat een mega lekkere sushi weer! Ruim belegde sushi rollen die weer Fantastisch smaakte. Alleen jammer dat er maar 1 flesje sojasaus bij zat. Hadden een hele grote bestelling dus kwamen wel te kort. Verder perfect.

Geert Timmer
10 June 2023

Heerlijk heerlijk heerlijk, verser ga je het niet krijgen. En fijne mensen mensen daar!

Frank Lin
5 June 2023

Overheerlijke en goed gevulde pokebowls. En super snel bezorgd!! De beste in Drachten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne Meier
3 June 2023

Geweldige service. Supersnelle levering. Zeer attent. Én de lekkerste sushi van Drachten. Echt een aanrader!!

Joost
3 June 2023

Precies op tijd ( top prestatie voor een zaterdag avond) alles was lekker vers en smaakvol . Bedankt!

Vera Brinks
2 June 2023

Beste sushi van Drachten/omstreken.

Marianne Meier
30 May 2023

Zeer goede kwaliteit sushi, ik denk eigenlijk wel de beste van Drachten! Zeer snelle levering elke keer. Erg blij met sushi supa.

Aardema
27 May 2023

Weer super lekker!!!

Auke Oosting
25 May 2023

Goed eten, bezorging ook goed. Dikke prima

Reinalda
20 May 2023
Tcaique
19 May 2023
Thomas
19 May 2023

Heerlijk

Jelle
18 May 2023
Pier de Boer
15 May 2023

Binnen een half uur de bestelling bezorgd op een druk tijdstip, rond 18.00 uur. Prima shusi !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
12 May 2023
TCaique
8 May 2023
s
5 May 2023
TCaique
5 May 2023

Perfect, de beste sushi!

B
4 May 2023

Heerlijke sushi, goede service.

Sushi 🍣 fan
30 April 2023

Heerlijke sushi, verse sashimi. Goed dat de "tegen verspilling" knop er is.

Noëlla
29 April 2023

Vond het heel netjes dat er gebeld werd dat de bestelling iets vertraagd was.

Geert Timmer
28 April 2023

Weer heerlijk vers!

S.n.G
25 April 2023

Vers en heerlijk. Sneller bezorgd dan aangegeven tijd. Vriendelijke bezorger

Rolla Kanaan
24 April 2023

Ik had de tori karaage, poke bowl ebi fry en de tempura handroll besteld. Alle drie waren super lekker, enige min punt was dat het wel net wat warmer had gemogen. Maar voor de rest was het echt lekker, zeker voor herhaling vatbaar👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lieske
23 April 2023

Heerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DG
23 April 2023

Altijd snel, lekker vers en überhaupt super smakelijk. Mijn favoriet van heel Drachten. 🤍

Lex
19 April 2023
Aukje de Jong
17 April 2023

Wij hebben nu meerdere keren opgehaald en elke keer is het weer een feestje op tafel. Ze maken de sushi 🍱 erg mooi en de vulling is royaal en heel vers. Bij sommige sushi restaurants krijg je relatief veel rijst, maar bij Sushi Supa is dat relatief veel vulling! We komen graag nog een keer langs 😊

Eshme
12 April 2023

Helemaal top! Mocht bij mijn box zelfs ruilen, omdat ik 1 niet lust die in de box zou zitten helemaal goed!

Serhii
11 April 2023

Ik vond alles leuk. Bedankt

Olga
11 April 2023

Very fresh and tasty!!!

V
11 April 2023

Bezorging was iets later als aangegeven, maar eten was super lekker! (Vinden het wel jammer dat jullie niet normale Chili saus bij de garnalen doen maar soort Chili mayonaise)

Jeepsch
10 April 2023

Wij halen vaak Sushi in het weekeinde. Afgelopen zondag bij Sushi Supa gehaald, echt pico bello. Lekker. Van alle overdaad aan sushi in Drachten steekt deze tent met kop en schouders er bovenuit. Aanrader.

Boxum
8 April 2023
...
6 April 2023
GERTIENA
4 April 2023

Superlekker!

Klaver
2 April 2023

Heerlijk! Wij komen vaker

Geert Timmer
2 April 2023

Geen andere woorden voor dan, Fantastisch lekkere sushi 🍱

Sushi 🍣 fan
26 March 2023

Het was wederom heerlijk. Zo heerlijk en zo dichtbij, we zijn "burn". We bestellen en wandelen er even geen en dan is het meestal binnen 30 minuten klaar. Sashimi weer vers, de Edame lekker warm, de sushi vers gerold.

Gea
18 March 2023

Bestelling werd later bezorgd dan aangegeven. Sushi niet heel spannend maar wel heerlijk vers en prima van smaak! Zag er ook mooi verzorgd uit. Tip: de plastic decoratie mag wat ons betreft achterwege blijven, misschien in plaats daarvan gewoon allemaal ijsbergsla al decoratie.

R
18 March 2023
Alice
13 March 2023

Was weer super lekker! Bellen even netjes dat het iets later wordt.

Henk
12 March 2023

De bezorging was, ondanks de sneeuwbuien, keurig op tijd. De sushi en de poke bowl waren helemaal top. De volgende keer in Drachten gaan we zeker weer bestellen!

Coen Broekhof
5 March 2023

Super lekker en vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mo
5 March 2023

Heerlijk gegeten

Geert Timmer
26 February 2023

Heerlijk gegeten, wat een heerlijke sushi. Supper vers en zeer smaakvol. Hier wordt de sushi niet door een paar studenten gemaakt die een dag opleiding sushi maken hebben gevolgd.

Reaction from Sushi Supa

Beste Geert, Hartelijk dank voor deze fijne review! Fijn dat het heeft gesmaakt. Tot de volgende keer :)

Egbert
26 February 2023

Prima op de aangegeven tijd bezorgd. Sushi was vers en bovenal erg lekker

Reaction from Sushi Supa

Wij doen ons best om de bestelling op de aangegeven tijdstip te bezorgen, bedankt voro de complimenten. Tot de volgende keer

Marion
19 February 2023
Corrie
18 February 2023

Heerlijk vers !! Super

Reaction from Sushi Supa

Heel erg bedankt voor de fijne woorden. Met vriendelijke groet, Sushi Supa

Carlijn de boer
18 February 2023

De sushi zelf is heerlijk lekker vers . We hadden aangegeven alleen zalm en geen tonijn . Helaas wel tonijn in de sushi box . De bestelling kwam half uur later. Wat keurig was dar ze hadden gebeld alleen was het al 21:00 en toen niet meer gebeld om fout in bestelling te melden omdat we anders nog later moesten eten . We bestellen zeker opnieuw maar tip is goed de bestelling te checken om fouten te voorkomen

Reaction from Sushi Supa

Beste Carlijn, Als allereerst, excuses voor de ongemak. Het was erg druk op deze dag. Wij zullen de volgende erop letten.

Yvonne
18 February 2023

Echt heeerlijk. En ruim op tijd bezorgd. We komen terug hoor!

W.w.
17 February 2023

De sushi en de springrols waren heerlijk. De poke bowl vonden wij wat smakeloos

Aad Balm
15 February 2023
Jantsje
15 February 2023

Ik had mijn bestelling in de middag al gedaan voor de avond, maar het was later ik heb er heen gebeld, ze legde uit dat het druk was, ik kreeg als cadeautje een fles wijn voor het lang wachten, echt super lief

Bas Reitsma
13 February 2023

Heel fijn dat jullie er weer zijn! het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DZ
11 February 2023

Beste Sushi van Drachten!

Marcel
10 February 2023

Lekker en optijd klaar

Sushi 🍣 fan
9 February 2023

Heerlijke verse sushi, we kregen En 10% korting En nog een extra luxe vissushi extra. Dat is verwennerij. De sashimi blijft heerlijk vers, bestellen we eigenlijk iedere x en iedere x top!!

Marjolijn Middel
6 February 2023
Janneke
4 February 2023

Super lekker vers bereid

mk
4 February 2023
Alida
2 February 2023
Laura
31 January 2023

Super snelle bestelling en eten was uitstekend, zoals altijd :)

Alie
30 January 2023

Goed eten. En onwijs aardige eigenaren

Geert Timmer
28 January 2023

Ik heb zakelijk bij u besteld, ik zou hier graag een factuur van hebben voor de boekhouding. Op dit moment kan ik de mogelijkheid niet vinden om een factuur te downloaded of af te drukken. Ik verneem graag of dit mogelijk is. Mvg Geert Timmer

Sushi 🍣 fan
23 January 2023

Het was heerlijk vers en snel klaar! Top!

Evert
21 January 2023
Anoniem
20 January 2023
Lisa
13 January 2023

Heerlijke poke bowl en mochi besteld. Snelle bezorging en erg vriendelijk personeel. Aanrader!

Sushi 🍣 fan
3 January 2023

Lekkere verse sushi. Rol misschien iets te los gedraaid waardoor eerste en laatste wat 'uitelkaar' vielen. Maar de smaak is er niet minder om. We hebben weer genoten 🍣

Willem
31 December 2022

Lekker vers smakende sushi, heel snel geleverd en de bezorger was heel vriendelijk!

Tjibbe van der Veen
31 December 2022

Hét nieuwe adres in Drachten voor heerlijke sushi!

Britt
31 December 2022

De sushi was overheerlijk en de bezorging was zeer snel! Zeker een aanrader

J. de Jong
30 December 2022

Veel keus & de sushi was heerlijk en vers!

Alice
29 December 2022

Erg lekker! Houdt rekening met allergie, top.

Cecilia
29 December 2022

We hebben vaker besteld... maar onze poke bowl was vandaag wel heel weinig! Gelukkig wel lekker zoals altijd! Maar je moet er wel een voldoende maaltijd aan hebben... hoop niet dat dit de trend wordt... dat een bowl niet voldoende is voor een volledige maaltijd!

LT
27 December 2022

Super vers en snelle bezorging. Heerlijk gegeten!

anne
27 December 2022

Zeer nette zaak, de bestelling en afhandeling verliepen vlot. Vriendelijk personeel en niet het minst onbelangrijk. De Sushi zag er verzorgd uit en werd naar ieders smaak lekker bevonden!

Erik
26 December 2022

Wederom fantastisch! De kwaliteit van de sushi bij Supa is echt geweldig.

Sushi 🍣 fan
23 December 2022

Weer heerlijke sushi en lekker snel bezorgd. Alles was weer super vers. Een aanrader!!

Arie met z'n Kanarie
22 December 2022

Ja Supa gekookt hoor. Erg lekker dankjewel. Foe jong hoiii

Lin
17 December 2022

In de middag bestelling gedaan voor bezorging om 17.00 om 16.50 was het er al. Ik vond dat erg fijn!

Robin & Jasmijn
16 December 2022

Zeer snelle bezorging, was er binnen een half uurtje. De sushi is geweldig, dit gaan wij zeker vaker bestellen!

Alie Reitsma
14 December 2022

Goede verse groenten, garnalen heerlijk. Ik vond alleen de rijst te klef en te zoet, niet mijn smaak

Reaction from Sushi Supa

Bedankt voor je reactie! We zullen onze rijst blijven verbeteren.

Lily
11 December 2022

Het was echt heel erg lekker! Vers en redelijk snel geleverd. Erg erg blij.Ook genoeg opties voor vegetarisch :) Eigenlijk geen opmerking misschien alleen leuk om nog meer verschillende vegetarische opties te hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aimee
8 December 2022
H. Bosklopper
6 December 2022

Heerlijke verse sushi. Vriendelijk personeel

Y.m.
6 December 2022
Rick
2 December 2022

Erg lekker en op tijd klaar 👍🏼

Anoniem
30 November 2022
Koster
29 November 2022

Geweldig verse sushi! Bezorging was ook goed!

Thecla
24 November 2022

Sushi is altijd erg lekker. Eten mooi optijd klaar. Erg goeie service altijd super tevreden

Bosma
24 November 2022

Heerlijke sushi!

048797
19 November 2022

Was druk, eten kwam laat & er miste iets, ik kreeg het later geleverd met drinken erbij, SUPER!!!

GJR
18 November 2022

Prima sushi: lekker gegeten. Snel bereid.

Diana
10 November 2022

Zo genoten van de lekkere en super verse sushi vandaag. Complimenten aan de kok!

Rianne
10 November 2022

Aanrader! Erg goede sushi! Kregen er zelfs een gratis rol erbij.

Sushi fan 🍣
7 November 2022

Nadat Sushi station is gestopt op deze plek is nu de eer aan Sushi Supa. Wat hadden we een heerlijke knetterverse sashimi, werd ter plekke gesneden. Verser kan niet. Sushi was smaakvol en even vers. We kregen een presentje omdat ze nieuw zijn. Ook deze sushi was goddelijk. Een aanwinst van heb ik jou daar. Eigenaars vertelden dat ze nog wat problemen hebben met de site en thuisbezorgd maar dat is binnenkort opgelost. Allemaal naar bestel.sushisupa.nl. Een aanwinst in knettervers eten

Myrthe
2 November 2022

Super lekker, vers en snel bezorgd! Aanrader. Wij komen zeker terug!

Sofie
1 November 2022

Heerlijke sushi

Rianne
30 October 2022

Terug van weggeweest! Heerlijke sushi, bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.