Reviews from Sushi Supa Drachten

Recent reviews

5.0
Lisa & Florian
18 July 2024

BESTE SUSHI DIE WIJ OOIT GEHAD HEBBEN. Vers en goed bereid zoals altijd!!

Ruiter
18 July 2024

Heel nette jongen die bezorgde, complimenten!

Marco De Kleine
16 July 2024

Lekker gegeten

Rio
14 July 2024

Altijd heerlijk!

Liam
14 July 2024

Lekker en lekker vers. Zelf opgehaald bij Supa en met z'n zessen heerlijk van gegeten. Iedereen blij en tevreden. "Qualiteitje hoor" zeggen ze in Japan geloof ik.

Beppie
13 July 2024

Prima uitstraling en kwalitatief goed

B Scheper
13 July 2024

Fantastisch ! 😍

Marlon
13 July 2024

De sushi hier weg is altijd lekker en super vers. En betaalbaar.

Karyna
12 July 2024

super! fantastische service! Erg lekker, het personeel is altijd vriendelijk, altijd met een glimlach, ze bereiden uitstekende sushi. Ik hou echt van sushi, ik heb het op veel plaatsen in de stad geprobeerd, maar hier vond ik wat ik zocht. mijn beoordeling is de beste. Hartelijk dank! je bent de beste. Met vriendelijke groet, uw vrienden uit Oekraïne

S.G
10 July 2024
Clara
7 July 2024

Super! Het was heerlijk! We hadden de Sushi Supa Box 40 stuks. Bij ophalen vriendelijk personeel en bij online bestellen stond het op de afgesproken tijd klaar!

Thea
6 July 2024

Vroeg in de middag besteld voor bezorging om 6 uur. Uiteindelijk om 18.45 bezorgd

Hoekstra
3 July 2024

Heerlijk eten keurig op tijd bezorgd.

J
30 June 2024

Heerlijke sushi! De boxen zijn netjes en smakelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
29 June 2024

Lekker en heel snel thuis bezorgd! Elke keer weer :)

De Vries
29 June 2024

Heerlijk! En vers!

Janneke Struijk
28 June 2024

Heerlijke sushi

Roelien Postma
27 June 2024

Super verse, heerlijke sushi, keurig op tijd!

Britt
27 June 2024

Altijd lekker en snelle bezorging, ik raad het zeker aan!!! Complimenten

Isabel
26 June 2024

Heerlijk en snel!

Tineke
23 June 2024

Beste sushi in Drachten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bou.a
23 June 2024

Altijd super snel bezorgd 9 van de 10 keer voor de aangegeven tijd, goede kwaliteit super!

Tatsanee
22 June 2024

Fris, schoon en nieuw. Heerlijke smaak, Snelle levering 👍👍

Willem
18 June 2024

Goede kwaliteit snelle bezorging! Heerlijk gegeten.

Johan
18 June 2024
Man
13 June 2024
Tjibbe van der Veen
9 June 2024

De Sushi Supa box is onze ‘standaard’ geworden. Een aanrader!

Mientje Struijk
8 June 2024

Super

Beau
8 June 2024

Onverwacht goed

AnneWill
3 June 2024
Tjeerd Elzinga
2 June 2024
Man
1 June 2024
LV
28 May 2024

Altijd wel goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wieta
26 May 2024

Heerlijk gegeten!! Ik kan er verder niks van maken. Heerlijk punt!

Em
22 May 2024
Dijkslag
21 May 2024

Heerlijk! Op de minuut klaar. Bravo!!!

Raoul Dijkstra
20 May 2024

Ontzettend vriendelijke bezorgers en alles wordt super vers geleverd 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco De Kleine
12 May 2024

Heerlijk gegeten , we hoefden niet lang te wachten eten was er zo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
9 May 2024

Snel bezorgd en heel erg lekker

Werkman
6 May 2024

Was super !! Heerlijk vers en goede snelle bezorging

Anton
28 April 2024

De sushi is heerlijk vers en wat mooi optijd zeker een aanrader ik ga hier zeker vaker bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katrin
24 April 2024
Julian
23 April 2024
Julian
22 April 2024

Vriendelijke bezorger snel optijd en echt heerlijk eten! Kan het iedereen aanraden.

Jp
22 April 2024

Miste persoonlijk op de ebi rol de siracha mayonaise voor de rest was het super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
21 April 2024

Precies op tijd geleverd en super kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco De Kleine
21 April 2024

Heerlijk gegeten Vriendelijke bezorger

T Heeringa
20 April 2024

Heerlijk En op tijd gebracht

Luna
20 April 2024

Altijd de beste en lekkerste sushi

Kim
19 April 2024

Lekkere smaak maar ze mogen iets kleiner

Christina
15 April 2024

Zoals altijd: Fantastisch!!! Onze favoriete sushi company uit Drachten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariette de Vos
13 April 2024

Zoals altijd, supervers. En op tijd geleverd.

Cataleya
7 April 2024

zoals gewoonlijk weer FANTASTISCH om je vingers bij op te eten

Atty
7 April 2024
Marco De Kleine
2 April 2024

Heerlijk gegeten Bezorging op tijd

Regiene
1 April 2024

De beste sushi. Super vers en zooooo lekker!😍 Favoriet!

Corrie
1 April 2024

Steeds weer top! Heerlijke sushi

Ingrid
28 March 2024
Geert
25 March 2024

Wederom heerlijke verse Sushi van de beste Sushi leverancier van Drachten. En vriendelijke Mensen!

Bas
24 March 2024

Heerlijke sushi! Top kwaliteit en snel bezorgd!

Marco
23 March 2024

Was wel lekker Veggie was wat koud dat vond ik wat jammer Bezorger oogde wat ongeïnteresseerd

ChrissyE
16 March 2024

Snelle levering en bijzonder vers.

Anoniem
14 March 2024

Heerlijk verse sushi. Echt een aanrader.

Tessa
13 March 2024

Heerlijk en goed gevuld!

Vera
11 March 2024

Bestel hier altijd sushi. En nu voor het eerst pokebowl besteld. Echt heel lekker. Maar had het wel fijner gevonden als de optie er was om zelf 1 samen te stellen en dan misschien ook keuze uit meer sausjes (zoals terryaki of truffel mayonaise)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
10 March 2024

Snelle levering en goede kwaliteit sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlon Wilsterman
10 March 2024

Lekker vers, goede service!

Nina
7 March 2024

Snelle bezorging, werd binnen 20 minuten bezorgd. Vers en lekkere sushi.

Miriam
5 March 2024
Visser
5 March 2024

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling werd veel sneller bezorgt dan verwacht. Top.

M. Koedijk
2 March 2024

Top kwaliteit

M. De Hei
2 March 2024

Heerlijke knisperverse sushi. Werkelijk niets op aan te merken. Een aanrader!

Sam
26 February 2024
Dung
25 February 2024

Bedank sushi is lekker. En eten kwam op tijd aan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Duy nguyen
23 February 2024

Altijd lekker.

Liesbeth
23 February 2024

Precies op tijd, super lekker Gewoon top

K
18 February 2024

Beste sushi in Drachten, We bestellen regelmatig bij sushi supa en altijd super kwaliteit en snel bezorgd

Maartje
18 February 2024

Heerlijk!

Ingrid
16 February 2024

Prima

Marco De Kleine
16 February 2024

Heerlijk gegeten Bezorgen wel wat later maar was niet zo probleem

Hylke
16 February 2024

De bezorger was een halfuur te laat, maar de sushi was erg lekker en het was goed betaalbaar

Iris
15 February 2024

Heerlijk! Goede, flinke portie. Aanrader!

A. Schaaf
15 February 2024

Heerlijke verse Sushi, goed verzorgd

Corrie
14 February 2024

Zoals altijd weer TOP

Naraysca Cecilia
13 February 2024

Altijd on point! Wederom heerlijk gegeten... lekker veel groenten in onze poke bowl.

Aina zonneveld
13 February 2024

Was heel lekker

Wolters
13 February 2024

Kwam op de afgesproken tijd en de sushi als ook de warme maaltijd was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reinalda
12 February 2024

Heerlijke sushi, bestel hier al jaren. Sushi is altijd warm als je die besteld hebt en de rest van de sushibis super vers en smaakt dr volgende dag ook nog heerlijk ( want ik bestel altijd teveel)

Esther Wijbenga
11 February 2024

snelle bezorging ! Het eten wat warm moet zijn is nog lekker warm en verder is het heerlijk! 😍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wietske
11 February 2024

Alles goed optijd en het was heeerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther Wijbenga
10 February 2024

Snelle levering! Warm en de hoeveelheid is top en lekker! Aanrader!

Diana
9 February 2024

Heerlijke smaak, lekker vers en mooi opgemaakt. Altijd goede en vriendelijke service!

W
9 February 2024

Heerlijke verse sushi en side dishes

Femke
8 February 2024
Alisha
5 February 2024

Net als altijd heel lekker beste van Drachten vind ik

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jantsss
5 February 2024

Op 10 minuten na heb ik bijna 2 uren moeten wachten op mijn bestelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Houten
3 February 2024

Was erg lekker en zeer vriendelijk personeel.

Rick
27 January 2024

Vers lekker en rijkelijk bedeeld

Danishah Autar
25 January 2024

Hele lekkere sushi

Rebecca
25 January 2024

Heerlijk gegeten, zoals altijd!