Avaliações de Sushi Supa Drachten

Avaliações recentes

5.0
Lisa & Florian
18 julho 2024

BESTE SUSHI DIE WIJ OOIT GEHAD HEBBEN. Vers en goed bereid zoals altijd!!

Ruiter
18 julho 2024

Heel nette jongen die bezorgde, complimenten!

Marco De Kleine
16 julho 2024

Lekker gegeten

Rio
14 julho 2024

Altijd heerlijk!

Liam
14 julho 2024

Lekker en lekker vers. Zelf opgehaald bij Supa en met z'n zessen heerlijk van gegeten. Iedereen blij en tevreden. "Qualiteitje hoor" zeggen ze in Japan geloof ik.

Beppie
13 julho 2024

Prima uitstraling en kwalitatief goed

B Scheper
13 julho 2024

Fantastisch ! 😍

Marlon
13 julho 2024

De sushi hier weg is altijd lekker en super vers. En betaalbaar.

Karyna
12 julho 2024

super! fantastische service! Erg lekker, het personeel is altijd vriendelijk, altijd met een glimlach, ze bereiden uitstekende sushi. Ik hou echt van sushi, ik heb het op veel plaatsen in de stad geprobeerd, maar hier vond ik wat ik zocht. mijn beoordeling is de beste. Hartelijk dank! je bent de beste. Met vriendelijke groet, uw vrienden uit Oekraïne

S.G
10 julho 2024
Clara
7 julho 2024

Super! Het was heerlijk! We hadden de Sushi Supa Box 40 stuks. Bij ophalen vriendelijk personeel en bij online bestellen stond het op de afgesproken tijd klaar!

Thea
6 julho 2024

Vroeg in de middag besteld voor bezorging om 6 uur. Uiteindelijk om 18.45 bezorgd

Hoekstra
3 julho 2024

Heerlijk eten keurig op tijd bezorgd.

J
30 junho 2024

Heerlijke sushi! De boxen zijn netjes en smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
29 junho 2024

Lekker en heel snel thuis bezorgd! Elke keer weer :)

De Vries
29 junho 2024

Heerlijk! En vers!

Janneke Struijk
28 junho 2024

Heerlijke sushi

Roelien Postma
27 junho 2024

Super verse, heerlijke sushi, keurig op tijd!

Britt
27 junho 2024

Altijd lekker en snelle bezorging, ik raad het zeker aan!!! Complimenten

Isabel
26 junho 2024

Heerlijk en snel!

Tineke
23 junho 2024

Beste sushi in Drachten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bou.a
23 junho 2024

Altijd super snel bezorgd 9 van de 10 keer voor de aangegeven tijd, goede kwaliteit super!

Tatsanee
22 junho 2024

Fris, schoon en nieuw. Heerlijke smaak, Snelle levering 👍👍

Willem
18 junho 2024

Goede kwaliteit snelle bezorging! Heerlijk gegeten.

Johan
18 junho 2024
Man
13 junho 2024
Tjibbe van der Veen
9 junho 2024

De Sushi Supa box is onze ‘standaard’ geworden. Een aanrader!

Mientje Struijk
8 junho 2024

Super

Beau
8 junho 2024

Onverwacht goed

AnneWill
3 junho 2024
Tjeerd Elzinga
2 junho 2024
Man
1 junho 2024
LV
28 maio 2024

Altijd wel goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wieta
26 maio 2024

Heerlijk gegeten!! Ik kan er verder niks van maken. Heerlijk punt!

Em
22 maio 2024
Dijkslag
21 maio 2024

Heerlijk! Op de minuut klaar. Bravo!!!

Raoul Dijkstra
20 maio 2024

Ontzettend vriendelijke bezorgers en alles wordt super vers geleverd 😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco De Kleine
12 maio 2024

Heerlijk gegeten , we hoefden niet lang te wachten eten was er zo

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
9 maio 2024

Snel bezorgd en heel erg lekker

Werkman
6 maio 2024

Was super !! Heerlijk vers en goede snelle bezorging

Anton
28 abril 2024

De sushi is heerlijk vers en wat mooi optijd zeker een aanrader ik ga hier zeker vaker bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Katrin
24 abril 2024
Julian
23 abril 2024
Julian
22 abril 2024

Vriendelijke bezorger snel optijd en echt heerlijk eten! Kan het iedereen aanraden.

Jp
22 abril 2024

Miste persoonlijk op de ebi rol de siracha mayonaise voor de rest was het super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
21 abril 2024

Precies op tijd geleverd en super kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco De Kleine
21 abril 2024

Heerlijk gegeten Vriendelijke bezorger

T Heeringa
20 abril 2024

Heerlijk En op tijd gebracht

Luna
20 abril 2024

Altijd de beste en lekkerste sushi

Kim
19 abril 2024

Lekkere smaak maar ze mogen iets kleiner

Christina
15 abril 2024

Zoals altijd: Fantastisch!!! Onze favoriete sushi company uit Drachten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariette de Vos
13 abril 2024

Zoals altijd, supervers. En op tijd geleverd.

Cataleya
7 abril 2024

zoals gewoonlijk weer FANTASTISCH om je vingers bij op te eten

Atty
7 abril 2024
Marco De Kleine
2 abril 2024

Heerlijk gegeten Bezorging op tijd

Regiene
1 abril 2024

De beste sushi. Super vers en zooooo lekker!😍 Favoriet!

Corrie
1 abril 2024

Steeds weer top! Heerlijke sushi

Ingrid
28 março 2024
Geert
25 março 2024

Wederom heerlijke verse Sushi van de beste Sushi leverancier van Drachten. En vriendelijke Mensen!

Bas
24 março 2024

Heerlijke sushi! Top kwaliteit en snel bezorgd!

Marco
23 março 2024

Was wel lekker Veggie was wat koud dat vond ik wat jammer Bezorger oogde wat ongeïnteresseerd

ChrissyE
16 março 2024

Snelle levering en bijzonder vers.

Anoniem
14 março 2024

Heerlijk verse sushi. Echt een aanrader.

Tessa
13 março 2024

Heerlijk en goed gevuld!

Vera
11 março 2024

Bestel hier altijd sushi. En nu voor het eerst pokebowl besteld. Echt heel lekker. Maar had het wel fijner gevonden als de optie er was om zelf 1 samen te stellen en dan misschien ook keuze uit meer sausjes (zoals terryaki of truffel mayonaise)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
10 março 2024

Snelle levering en goede kwaliteit sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlon Wilsterman
10 março 2024

Lekker vers, goede service!

Nina
7 março 2024

Snelle bezorging, werd binnen 20 minuten bezorgd. Vers en lekkere sushi.

Miriam
5 março 2024
Visser
5 março 2024

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling werd veel sneller bezorgt dan verwacht. Top.

M. Koedijk
2 março 2024

Top kwaliteit

M. De Hei
2 março 2024

Heerlijke knisperverse sushi. Werkelijk niets op aan te merken. Een aanrader!

Sam
26 fevereiro 2024
Dung
25 fevereiro 2024

Bedank sushi is lekker. En eten kwam op tijd aan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Duy nguyen
23 fevereiro 2024

Altijd lekker.

Liesbeth
23 fevereiro 2024

Precies op tijd, super lekker Gewoon top

K
18 fevereiro 2024

Beste sushi in Drachten, We bestellen regelmatig bij sushi supa en altijd super kwaliteit en snel bezorgd

Maartje
18 fevereiro 2024

Heerlijk!

Ingrid
16 fevereiro 2024

Prima

Marco De Kleine
16 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten Bezorgen wel wat later maar was niet zo probleem

Hylke
16 fevereiro 2024

De bezorger was een halfuur te laat, maar de sushi was erg lekker en het was goed betaalbaar

Iris
15 fevereiro 2024

Heerlijk! Goede, flinke portie. Aanrader!

A. Schaaf
15 fevereiro 2024

Heerlijke verse Sushi, goed verzorgd

Corrie
14 fevereiro 2024

Zoals altijd weer TOP

Naraysca Cecilia
13 fevereiro 2024

Altijd on point! Wederom heerlijk gegeten... lekker veel groenten in onze poke bowl.

Aina zonneveld
13 fevereiro 2024

Was heel lekker

Wolters
13 fevereiro 2024

Kwam op de afgesproken tijd en de sushi als ook de warme maaltijd was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reinalda
12 fevereiro 2024

Heerlijke sushi, bestel hier al jaren. Sushi is altijd warm als je die besteld hebt en de rest van de sushibis super vers en smaakt dr volgende dag ook nog heerlijk ( want ik bestel altijd teveel)

Esther Wijbenga
11 fevereiro 2024

snelle bezorging ! Het eten wat warm moet zijn is nog lekker warm en verder is het heerlijk! 😍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wietske
11 fevereiro 2024

Alles goed optijd en het was heeerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther Wijbenga
10 fevereiro 2024

Snelle levering! Warm en de hoeveelheid is top en lekker! Aanrader!

Diana
9 fevereiro 2024

Heerlijke smaak, lekker vers en mooi opgemaakt. Altijd goede en vriendelijke service!

W
9 fevereiro 2024

Heerlijke verse sushi en side dishes

Femke
8 fevereiro 2024
Alisha
5 fevereiro 2024

Net als altijd heel lekker beste van Drachten vind ik

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jantsss
5 fevereiro 2024

Op 10 minuten na heb ik bijna 2 uren moeten wachten op mijn bestelling!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Houten
3 fevereiro 2024

Was erg lekker en zeer vriendelijk personeel.

Rick
27 janeiro 2024

Vers lekker en rijkelijk bedeeld

Danishah Autar
25 janeiro 2024

Hele lekkere sushi

Rebecca
25 janeiro 2024

Heerlijk gegeten, zoals altijd!